Neix el nou portal educatiu audiovisual Edu3.cat

edu3.catEl portal Edu3.cat posa a l’abast de tothom produccions educatives de Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio i el Departament d’Educació,

ha estat presentat pel Conseller Ernest Maragall i el Director de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió Joan Majó.

Segons el el Conseller Maragall, “es posen a l’abast del món educatiu de casa nostra, prop de 5.000 centres i 85.000 docents. La potència multiplicadora d’aquesta tasca és immensa. Això no és TVC i Catalunya Ràdio entrant a les escoles, això és el sistema educatiu de Catalunya entrant a TVC i Catalunya Ràdio.”

Aquesta es una iniciativa pionera a Espanya i va en la línia d’altres experiències europees, com les promogudes per la BBC, Channel 4, RAI, France 5 o ZDF, que permet a tothom accedir a diferents recursos educatius com ara vídeos o sons de programes, documentals i especials de televisió i de ràdio classificats per matèries i gèneres,  a més d’informar sobre enllaços a altres webs d’utilitat pels i per les estudiants/es.

Més informació:

Portal Edu3.cat 

Tríptic informatiu 

Posted in Educació i formació.