El diputat Pol Gibert visita Sant Andreu de la Barca

El diputat socialista al Parlament de Catalunya, Pol Gibert, ha visitat Sant Andreu de la Barca i ha participar a un acte on ha defensat el treball que cada dia fan els i les socialistes. Durant aquest ha assegurat que “ja m’agradaria escoltar a Puigdemont, Mas o Junqueres, defensar la meitat del que fa un ajuntament socialista com el de Sant Andreu de la Barca”.

L’acte va estar presentat per Tania González, que va recordar l’honor d’estar a un Teatre amb el nom de la recentment galardonada amb el Premi Princesa de Asturias de les Arts, Núria Espert.

Per la seva part, l’alcalde i primer secretari del PSC Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca ha assegurat que “aquesta no ha de ser una campanya de cartells, sinó de parlar amb la gent”.

Per la seva part, el primer secretari de la Joventut Socialista del Baix Llobregat, Rubén Castro, ha recordat que  “la gent el que vol és trobar feina, estudiar i tenir les oportunitats que Rajoy ha pres durant aquests 4 anys”, per això ha recordat que «a Sant Andreu de la Barca aquest any es donaran ajuts pel transport d’estudiants, es crearan nous plans d’ocupació o seguiran les activitats escollides per joves”.

Posted in Educació i formació and tagged , , , , , , , , , , .