Enric Llorca rep el Premi JSC Sant Andreu de la Barca 2014

 

Enric Llorca recull el premi de mans de Rubén Castro

Enric Llorca, Marta Morlanes i Leo Mancera, guanyadors del Premi JSC Sant Andreu de la Barca 2014

L’alcalde i primer secretari del PSC de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha rebut aquesta passada nit el guardó que s’atorga anualment a aquelles persones que han donat suport als i les joves socialistes, impulsat les polítiques de joventut i defensat els valors d’igualtat i justícia social.

Els i les joves socialistes han destacat la “dedicació d’Enric Llorca per aconseguir més oportunitats per la gent jove de la ciutat, fomentar la formació, la salut o la cultura, entre d’altres”. Per això l’han emplaçat a continuar treballant per liderar una ciutat renovada, més jove i de qualitat.

Enric Llorca es va mostrar emocionat per aquest premi, i es que ell va militar a les Joventuts Socialistes on va treballar per reivindicar els drets i llibertats.

La presentació de l’acte va ser a càrrec de Jennifer González i Eva Castro

En aquesta edició també han estat premiats:

Marta Morlanes, vice primera secretària de la Joventut Socialista del Baix Llobregat, que es va mostrar molt sorpresa pel guardó, i va agraïr la tasca realitzada per l’agrupació de la JSC de Sant Andreu de la Barca, per la seva lluita per la igualtat d’oportunitats i els drets socials. De Marta Morlanes, els i les joves socialistes de Sant Andreu de la Barca van destacar  que es tracta d’una persona “propera que ha donat suport a totes les iniciatives juvenils despenvolupades a la ciutat, com per exemple el Concurso Una foto x la igualdad” i a més “fomenta altres formes de fer política“.

Leo Mancera, per la seva part, va rebre el guardó com a militant socialista compromès amb el col·lectiu de joves, que col·labora hi participa activament en les activitats dels i les joves socialistes, defensant una major implicació de la joventut per tal de fer arribar les nostres idees i projectes a tota la ciutadania.

Leo Mancera rep el premi de mans de Tania González, secretaria d’Acció Política a la Xarxa

Els guanyadors/es es sumen a les persones guardonades en altres edicions, com Eva Granados, Diputada al Parlament de Catalunya, o Jose María Roque, Regidor de Joventut o Charo Ramírez, Regidora de Comerç entre d’altres.

 

Posted in Uncategorized.