Trobada amb el regidor de Joventut, Jose Maria Roque

Com ve sent habitual, l’agrupació de Sant Andreu de la Barca de la JSC continua reunint-se amb membres de l’equip de Govern Socialista per tractar temes d’actualitat municipal, en aquesta ocasió amb el regidor de Joventut, Jose María Roque.

El regidor socialista ha explicat les prioritats del Govern Municipal per aquest 2014, de les que “les polítiques socials i d’atenció a les persones són l’eix principal”.

Jose María Roque ha volgut destacar les accions per fomentar l’ocupació i la formació que l’Ajuntament impulsarà aquest any, com els Plans d’ocupació i els Plans de suport a persones emprenedores, amb la gent jove com a principals destinataris.

Per la seva part, el primer secretari de la Joventut Socialista de Sant Andreu de la Barca, Rubén Castro, ha expressat la seva satisfacció “amb les mesures que diàriament impulsem els i les socialistes a la ciutat, amb les persones com a objectiu bàsic”.

En aquest sentit ha contraposat “els retrocessos que apliquen els Governs de CiU i el PP, front la defensa dels drets socials que el socialisme aplica cada dia a molts pobles i ciutats de Catalunya i Espanya, com succeeix a Sant Andreu de la Barca”.

Posted in Acció PSC a l'Ajuntament, Educació i formació and tagged , , , , , .