Entregats els II Premis JSC Sant Andreu de la Barca

Luís Felipe Nieto, Rosario Ramírez, Sonia Rodríguez i Toni Herrero, premiats amb el guardò que otorguen els i les joves socialistes de Sant Andreu de la Barca.

En la primera edición de 2012 van ser premiats la diputada socialista Eva Granados i els companys Jose María Roque, Maria Teresa Ortega, Eleuterio Fernández i Caridad García

Aquest dijous 19 de desembre, la Joventut Socialista de Sant Andreu de la Barca ha presentat la 2ª edición dels Premis JSC Sant Andreu de la Barca, davant un centenar de militants i simpatitzants socialistes. Aquesta iniciativa és un reconeixament anual a aquelles persones que han ajudat en el desenvolupament del projecte jove i socialista.

El primer secretari de la JSC Sant Andreu de la Barca, Rubén Castro, ha explicat que aquests premis “son un reconeixament a la dedicació per col·laborar, avançar i actuar amb responsabilitat”, alhora que ha defensat “la bona tasca d’aquests companys i companyes que treballen cada dia pel futur de la ciutadania i de la nostra ciutat”.

Per la seva part, Enric Llorca, Alcalde i primer secretari del PSC Sant Andreu de la Barca ha agraït la tasca constant i reivindicativa de l’agrupació de joves socialistes, i ha resumit l’acte com “molt emotiu” degut als seus inicis a les Joventut Socialistes.

 

Toni Herrero

Membre de l’executiva del PSC Sant Andreu de la Barca

Una de las personas que con su compañerismo ha acompañado nuestro avance como agrupación de Juventudes Socialistas. Su tenacidad, apoyo y juventud han servido de ayuda e inspiración para continuar con el legado joven y socialista en nuestra ciudad.

Sonia Rodríguez

Secretaria d’organització PSC Sant Andreu de la Barca

Con su labor es clave para la organización de nuestras actividades conjuntas, para la creación de nuevos proyectos. Gracias a su colaboración activa nos ayuda dia tras dia para hacer más grande el proyecto joven y socialista en nuestra ciudad.

Rosario Ramírez

Regidora de Comerç. Membre de la Executiva del PSC Sant Andreu de la Barca

Una persona muy implicada en agrupar a muchas personas en el socialismo en Sant Andreu, destacando su colaboración en nuestras actividades y con la creación de algunas nuevas.

Luís Felipe Nieto

Secretari d’Acció Política PSC Sant Andreu de la Barca

Primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura

Una persona que, esté al nivel que esté, aporta lo mejor de si mismo para mejorar nuestros proyectos, para avanzar y no retroceder. Para ayudarnos, para sacar adelante nuestros proyectos. Desde sus responsabilidades en organización hasta su actual gestión política ofrece una mirada al frente digna, clara y de consenso que merece un justo reconocimiento.

Posted in Uncategorized.