Presentació de la Campanya 100% corresponsables

Presentada amb l’ocasió de l’inauguració a Sant Andreu de la Barca de l’exposició “Joves i igualtat” de la JSC Baix Llobregat, aquesta nova campanya fomenta la corresponsabilitat de les tasques familiars i de la llar, trencant amb les desigualtats que fan que siguin actualment les dones les que les realitzen. Fomentant especialment la construcció d’unes noves masculinitats, mostrant els avantatges personals i socials,aquesta iniciativa compta amb diferents spots de campanya, imatges de cartells i materials divulgatius, com ara una tarjeta informativa. Precisament en tots els videos de  PSC/JSC a La Veu Digital,s’inclouen diferents spots de sensibilització. Podeu veure la notícia publicada a Sant Andreu TV

 

Lídia Gómez, Secretaria de Drets Civils de la JSC

Rubén Castro atenent a la prensa

Marta Morlanes, Secretaria d’Igualtat de la JSC Baix Llobregat

Posted in Uncategorized.