VIDEO: Segon dia de campanya al carrer contra les retallades a l’educació i la salut


Seguint la iniciativa “Motivos para estudiar sin recortes” presentada al mes de juny el PSC i la Joventut Socialista de Sant Andreu de la Barca continuem amb “La cultura i l’educació no són un luxe”, una campanya per denunciar les retallades en eduació, formació i cultura, un ámbit on, a més, l’augment de l’IVA dificulta a les famílies i persones amb més dificultats l’accés a aquests serveis.

Pel contrari, la capanya mostra algunes alternatives, com les iniciades a Sant Andreu de la Barca on l’Ajuntament destina ajudes per estudiar a més de 1.100 families de la ciutat. En total, 164.298 euros per beques menjador, llibres o material escolar i que són un suport per a les families que més dificultats ho estan passant. Es tracta d’una iniciativa que l’Equip de Govern socialista porta anys impulsant, ampliant anualment la partida per ajudar a més persones.

Amb aquesta ja són dos les carpes realitzades pels i les socialistes de Sant Andreu en diferents setmanes en el marc d’questa campanya que compta amb una web i diferents materials per descarregar i fer difusió.

 

Posted in Uncategorized.