Nova executiva d’Agrupació de la Joventut Socialista de Sant Andreu de la Barca

En una Assemblea realitzada el passat diumenge 3 de juny, va ser aprovada per unanimitat la nova Comissió Executiva de la JSC Sant Andreu de la Barca, que tornarà a ser encapçalada per Rubén Castro com a Primer Secretari. L’Assemblea va ser presidida per Carlos Fernández de la JSC Baix Llobregat, i va comptar amb la presència de l’Alcalde i Primer Secretari del PSC de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, que va voler traslladar el suport del PSC a la nova executiva, encoratjant a totes i tots a continuar defensant el projecte jove i socialista a la nostra ciutat.

A l’acte van participar tambè el Primer Tinent d’Alcalde i Secretari d’Acció Política del PSC de Sant Andreu, Luís Felipe Nieto, el Regidor de Joventut, Jose MªRoque, i la Secretaria d’Organització del PSC de Sant Andreu, Sonia Rodríguez.

Una vegada elegida la nova executiva, Rubén Castro va traslladar les principals línies d’actuació que seran desenvolupades durant els propers mesos (i es presentaran properament) i que tracten principalment de continuar impulsant el contacte directe amb la ciutadania, generar nous projectes per la nostra ciutat, defensar amb fermesa les polítiques d’Igualtat i impulsar alternatives a les retallades dels governs de dretes. Un projecte, en definitiva, compromès per Sant Andreu de la Barca, amb noves energies i il·lusons renovades per treballar especialment pel futur dels i les joves de la nostra ciutat.

 

Aquesta es la composició de la nova Executiva d’Agrupació:

  • Rubén Castro, Primer Secretari
  • Beatriz Fernández, Secretaria d’organització
  • Anaïs Portero, Secretaria de Polítiques culturals i oci
  • Eva Castro, Secretaria d’Igualtat i Acció Política a la xarxa
Posted in Uncategorized.