L’espai jove acull la Exposició per la igualtat de gènere de la JSC Baix Llobregat

Des del passat 18 de març, el Casal de joves de Sant Andreu de la Barca compta amb la exposició d’imatges igualitàries realitzada per la Joventut Socialista del Baix Llobregat amb la col·laboració de les agrupacions de la comarca.

collage_expo igualdad jsc baix

L’exposició pot visitar-se fins aquest divendres 25 de març al Casal de joves (Av.Constitució 24, C.Cultural Aigüestosses)

foto presentacio expo jsc baixLa exposició, que era el primer cop que es presentava publicament, va ser inaugurada amb més d’una vintena de joves, i amb l’assistència de l’Alcalde i Primer Secretari del PSC de Sant Andreu, Enric Llorca, la regidora d’Igualtat, Maite Ortega, i el regidor de Joventut, Jose Mª Roque.

Als parlaments, el Primer Secretari de la Joventut Socialista de Sant Andreu de la Barca, Rubén Castro, va voler agraïr la assistència de tothom i l’esforç i dedicació que ha suposat fer i portar a la ciutat aquesta exposició. L’Alcalde, Enric Llorca va traslladar el seu desig de que activitats com aquesta continuin realitzant-se per tal de fomentar la igualtat de gènere. Per acabar, la Secretaria d’Igualtat de la JSC Baix Llobregat, Olga Reyes, va agraïr la participació de les agrupacions en aquesta obra, així com la idea d’anar exposant-la a diferents municipis de la comarca.

En conclusió, una mostra d’imatges dirigida a tothom, però especialment als més joves, i amb la que conscienciar-se dels canvis cap a una societat més igualitària que encara queden per fer.

Fent clic aquí pots veure l’àlbum d’imatges de la presentació

Posted in Igualtat, Uncategorized.