Sant Andreu viu la final del Mundial amb la pantalla gegant del PSC

foto video sabtv mundialEl passat diumenge 11 de Juliol tot un munt d’aficionats i aficionades al futbol de Sant Andreu de la Barca van poder gaudir de la final del Mundial a la pantalla gegant instal·lada pel PSC de Sant Andreu. I es que com es pot veure al video publicat per Sant Andreu Tv l’acte va esdevenir un éxit d’assistència.

En declaracions de l’Alcalde i Primer Secretari del PSC de Sant Andreu, Enric Llorca El PSC de Sant Andreu de la Barca vam fer un esforç per donar resposta a una demanda de la ciutadanía.” ja que degut a la situació económica hi havia dificultats per costejar la pantalla des de l’Ajuntament.

D’aquesta manera es va poder viure una final plena de nervis, tensió, però sobretot emocions i alegria per la victoria final de la Selecció Espanyola. Sense dubte, tot un exemple de l’esport com a forma de competició cívica i oberta, tant pels esportistes com per a totes i tots els qui van celebrar la victoria al carrer.

Al Facebook del PSC-SAB s’han publicat més imatges de l’esdeveniment. A més, al proper número de La Veu Digital també hi haurá més informació sobre aquesta notícia.

Posted in Uncategorized.