Imatges i més informació del Parlem de Polítiques de joventut

Ja podeu veure algunes imatges de l’acte-sopar aqui:

Sobre el que es va parlar creiem que important destacar que el Regidor de Joventut, Jose Mª Roque va presentar les polítiques de joventut de cara al 2010, entre les que trobem novetats força ambicioses que ja s’estan preparant com ara el Bicisab ( que ja està practicament en marxa), la creació gradual de carrils bici, la modernització de l’Espai Jove o la posada en marxa del portal de la Xarxa Jove .Posteriorment es van fer preguntes i un debat sobre el que es farà o sobre el que opinaven d’allò que s’està fent a Sant Andreu de la Barca en temes com habitatge, oci, cultura o mobilitat.

A més, es va portar la “Bústia d’idees joves” on els i les assistents van deixar les seves idees i propostes.

JSC SAB a Sant Andreu TVEn quant a la difusió als mitjans, recordem que va ser cobert per Sant Andreu TV, on podeu veure la noticia

Posted in Acció PSC a l'Ajuntament.