11ª Festa de la Bicicleta: aquest diumenge a Sant Andreu

BicicletaUs animem a que participeu a la 11ªFesta de la Bicicleta que tindrà lloc el proper diumenge 4 d’octubre, amb un seguit d’activitats per a tothom i per a totes les edats, per fomentar l’us de mitjans de transports mes eficients i sostenibles. D’una banda, s’organitzará un circuit urbá controlar per la Policia Local que anirá al davant del recorregut per tal de garantir la seguretat i facilitar un passeig (no es una competició)diferent al que podem fer habitualment. A més, pels mes petits es disposarà d’un espai propi a la esplanda del Mercat Municipal per on podran anar amb bicicleta sense cap perill.

INSCRIPCIONS:

INSTAL.LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS
Carrer Bonaventura Pedemonte, s/n
Telèfon; 93 653 44 08, de dilluns a divendres, de 9:00 a 21:00 hores.

OM BICIS
Carrer del Sol, 11
Telèfon: 93 682 34 37, de dilluns a divendres de 10:00 a 13.30 i de 17:00 a 20:00 hores. Dissabte de 10:00 a 14:00 horess

AL LLOC DE SORTIDA, el mateix dia de la passejada des de les 9.30h fins a les 10.30H

Desde la JSC Sant Andreu de la Barca apostem per la bicicleta com un mitjà de transport saludable i esportiu económic, i per tant creiem que activitats com aquesta son molt positives. A més reivindiquem que es continui treballant per facilitar la convivència amb els vianants, i la resta de vehicles, adaptant els carrers i carreteres amb aquesta finalitat, i permetent portat-la al Tren o al Metro, per exemple.

Més informació relacionada:

Festa de la Bicicleta a la web de l’Ajuntament

Pla de Mobilitat en Bicicleta de la JSC Sant Andreu de la Barca

Posted in Uncategorized.