Cursos de Formació 100% subvencionats per a aturats o ocupats

Tal i com informa la Xarxa Jove, la Regidoria de Promoció Economica de l’Ajuntament de Sant Andreu ha presentat nous cursos de formació dirigits a treballadors i treballadores, en atur o ocupats, que es faran a partir de setembre. Cal destacar que estan totalment subvencionats, fet que permetrà millorar la formació d’aquells/es que ho desitgin sense haver de recorrer a academies o escoles privades

Les arees sobre les que s’ofereixen cursos son: Administració i gestió, Informació i comunicació, Comerç, Auxiliar d’ajuda a domicili, Monitor/a de temps lliure i Auxiliar d’infermeria de geriatria. Podeu veure quins son els cursos al full informatiu i per rebre més informació o inscriure’s adreceu-vos a les Escoles Velles a la Ctra de Barcelona nº 1 o truqueu al teléfon 93 635 64 07

Posted in Educació i formació.