Proves per Acreditar coneixements en TIC

A partir del proper octubre es podran acreditar coneixements en Tecnologies de la Informació i la Comunicació gràcies al certificat creat pel Govern de la Generalitat. ACTIC

Amb aquesta novetat pel foment de les TIC i el seu reconeixement en el treball, qualsevol persona major de 16 anys pot demostrar les seves aptituds en un conjunt de competencies en diferents nivells (bàsic, mitjà i avançat). L’ACTIC, l’Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació, es lliurará un cop superada la prova que es podrà fer a través d’una prova automatitzada en un centre col·laborador.

  • Qui pot presentar-se: Ciutadans/es majors de 16 anys
  • Nivells i característiques:

ACTIC

Font d’imatges: gencat.cat; Text: el·laboració pròpia

Posted in Tecnologies de la Informació.