Presentació del disc SAB18 ESCOLTA I VIU!


Aquest Divendres 29 de Maig a la Carpa de la Mostra es va presentar el CD amb 18 cançons de grups musicals de Sant Andreu que tenen com a punt de partida la salut, explicada desde diferents punts de vista amb atreviment i valentia. Tots els representants, tant de l’Ajuntament, com de la Generalitat i dels grups o cantants, van destacar la qualitat, la innovació i la bona experiència que ha suposat treballar per aquest projecte, del que es va poder veure un vídeo amb el procés de producció. Posteriorment a la presentació es va realitzar un concert en el que van actuar els grups que han participat al disc.Tant els vídeos com les cançons es poden trobar al CD que es va repartir al concert i a la presentació i que també es distribuirà a tots els i les joves del municipi.

Un projecte innovador basat en la salut…

El Director de Salut Pública, Antoni Plasencia, que va assistir com a representant del Departament de Salut de la Generalitat, va assegurar que es tracta d’un treball innovador que es prendrà com a base per futurs projectes a d’altres pobles i ciutats. Així, va afirmar que tot i que sovint relacionem la Salut amb els Hospitals, els metges o les infermeres, el terme es molt més ampli i comença pel dia a dia, amb els hàbits, costums i la forma de vida.

D’altra banda, es va esmentar la gran qualitat del projecte, en el qual ja s’han interessat professionals de la ràdio tant a Catalunya com a la resta d’Espanya.

Un Ajuntament compromès amb els i les joves…

L’alcalde Enric Llorca va reafirmar el compromís de l’Equip de Govern amb els i les joves, afirmant que creuen plenament en el treball, empenta i la iniciativa de la joventut santandreuenca que ha servit per portar un projecte com aquest. Així, va trencar amb el tòpic de una joventut sense conviccions ni interessos, que posant com a exemple aquest disc, ha demostrat la capacitat per agrupar-se i treballar per difondre uns ideals saludables d’una forma divertida i molt propera.

Difusió i participació a través de la Xarxa Jove…

Desde la Xarxa Jove de Sant Andreu, tot i que encarà està en construcció, es va anar informant sobre el procés de creació del disc, i fins i tot es va poder escollir el títol mitjançant votacions i l’enviament de propostes. Actualment, des de la mateixa web ja estan en marxa nous projectes relacionats amb la música i la cultura a Sant Andreu de la Barca, com per exemple un concurs per escollir el grup que farà el concert del divendres de la Festa Major.

Posted in Salut.