II Congrès JSC Baix Llobregat: El nostre futur comença ara!

El passat 17 de Maig es va celebrar a Cornellà el 2n. Congrés de la Joventut Socialista del Baix Llobregat, on es va renovar la Comissió Executiva, encapçalada pel company Cristian Rastrojo.

Aquesta es la nova Executiva:
Cristian Rastrojo, Primer Secretari

Mario López, Vice-primer secretari
Jesús Orellana, Secretari d’Organització
Marta Giménez, Secretaria de Política Municipal
Olga Reyes, Secretària de Polítiques d’Igualtat i Drets Socials
Neus Vendrell, Secretària de Política Institucional
Manu Reyes, Secretari de Formació i Acció Política a la Xarxa
Secretaris comarcals:
David Arasa
José Carlos García
Manel Clavijo
Fran Soto
Patricia Ciller
Laura Muñoz

A més, es van debatre l’Informe de Gestió i la Ponència Política, aquest últim, un document que estableix les bases d’actuació de la nostra organització durant els propers anys i on s’incorporen propostes i idees que han de servir com a resposta als principals reptes de la nostra societat.

Així doncs, ara es hora de que des la JSC Baix Llobregat treballem mes que mai per centrar el debat en allò que realment es necessari: estem en una situació de crisi on no podem permetre que els qui no tenen culpa de res paguin les conseqüències dels que han especulat i s’han aprofitat del sistema. Els i les joves hem de ser els principals impulsors d’aquest canvi cap a un món més just, i començant per l’àmbit municipal -el més proper- es on hem de tractar que canviïn les coses: donar mes oportunitats i mes facilitats per decidir el nostre futur en qüestions tant concretes com poder estudiar, treballar, aconseguir un habitatge digne, etc.

Posted in Uncategorized.