Marina Geli a Sant Andreu de la Barca

 
 

 

El passat dimecres 29 d’Abril va tenir lloc a Sant Andreu de la Barca l’acte organitzat pel PSC sobre els 2 anys de Govern del President Montilla. Amb la presència de Marina Geli, Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Enric Llorca, Alcalde i Primer Secretari del PSC Sant Andreu, i amb Marisa Jiménez, Delegada de la Sectorial de Salut del PSC, es va tractar l’evolució de les polítiques de Salut desenvolupades pel Govern Socialista…

Entre d’altres es va destacar la reordenació del Sistema Sanitari i el gran desplegament de mitjans tècnics i humans que s’està realitzant a tot el territori. En quant als nous reptes de futur i al que ja s’està fent actualment, Geli va explicar que “volem governar amb la gent, compartir el projecte sanitari amb ajut dels metges i metgesses, del personal d’infermeria, dels proveidors, de tots els implicats, i sobretot de la gent, per això considerem molt important la participació ciutadana”.

També es va parlar de les iniciatives que l’Ajuntament de Sant Andreu ha posat en marxa per ajudar i conscienciar a la població de que per tenir una bona salut es important seguir uns bons hàbits, com la pràctica d’esport, una bona alimentació, etc.

Fets:

La Creació del CUAP a Sant Andreu ha permès que “40 mil persones no han de desplaçar-se ja a Martorell per a temes de salut, com per exemple fer-se una radiografia”, tal i com va recordar Enric Llorca.
Actualment a la comarca del Baix Llobregat s’estan executant 1000 milions d’euros en les diverses actuacions, de les que cal destacar la propera inauguració de l’Hospital comarcal a Sant Joan Despí, que com va dir Geli, es “un projecte que porta 28 anys pendent de realitzar-se i que no ha estat possible fins que la Generalitat ha contat amb un govern socialista al seu capdavant”

Posted in Acció PSC a l'Ajuntament, Salut.