Pressupostos de progrès pel 2009

Ja s’han aprovat els pressupostos municipals pel proper any 2009.  Un any en que caldrà continuar lluitant contra les dificultats d’aquest periòde económic en que moltes famílies tenen dificultats per continuar endavant, per trobar feina, etc. Per aquest motiu, pel proper any no s’augmentaran els impostos municipal ni ordenances.

L’equip de govern del PSC posa com a principal prioritat continuar augmentant les partides socials i invertir per garantir uns serveis públics i de qualitat: més places educatives (amb la construcció de la quarta escola bressol municipal), més i millors espais esportius (construïnt la piscina coberta), o continuar implantant les noves tecnologies amb la xarxa wifi, o posibilitant fer més tramits a través d’Internet.

El pressupost del 2009 suposa un augment del 7,66% respecte a l’any anterior.

Per segon any consecutiu, cal destacar que les assignacions als càrrecs polítics també es congelen i no augmentaran absolutament res.

El pressupost pel 2009 es va aprovar amb el vot a favor de PSC, ICV-EUIA, ERC, CIU i el PP. El grup municipal de C’s es va abstenir.

Més info.: noticia a la web de l’Ajuntament

Posted in Uncategorized.