L’hora del canvi als EUA

Barack ObamaL’actualitat política internacional està centrada en aquests moments als Estats Units d’Amèrica, i es que la victoria del demòcrata Barack Obama comporta una gran esperança que ja va dipositar el poble nordamericà el passat dia 4. Una victòria que passarà a la història per la gran participació i implicació de ciutadans i ciutadanes, demostrant que el que abans era un somni s’ha fet realitat gràcies a la suma d’esforços de tots i totes.


Ara, el ja President electe dels Estats Units haurà de treballar en molts aspectes, però serà molt decisiva la solució de grans problemes que tenen una transcendència mundial, com ara la crisi financera o les relacions internacionals amb la resta del món.

Esperem doncs, que aquesta nova etapa es caracteritzi per una nova manera de fer política mes oberta i mes dialogant que doni resposta a les necessitats dels mes desfavorits, deixant enrere la irresponsabilitat i insolidaritat de les polítiques neoconservadores i ultraliberals del mandat de Bush.

Posted in Uncategorized.